Flexibel roosteren met Tafel100

Ook zo'n moeite om personeel te vinden? Misschien kan Tafel100 je helpen. Hoe? In Tafel100 vul je een dienst met personeel dat op die dag beschikbaar is, volledig flexibel dus. Noch je bedrijf, noch de medewerker zit vast aan een vaste weekindeling.

In een eigen 'mijn Tafel100' pagina geeft personeel aan op welke dagen ze in een week beschikbaar zijn, eventueel op een dag pas vanaf 16u, of een andere dag tot maximaal 19u. Zo kunnen (ambulante) medewerkers volledig flexibel hun beschikbaarheid doorgeven. Bijvoorbeeld: niet beschikbaar in de tentamenweek, of juist heel erg veel in die vrije weken daarna, of zeker niet op die zondag bij de communie van hun neefje.

Tafel100 werkt dus niet met vaste roosters waar medewerkers verlof moeten vragen voor hun vaste diensten of bijvoorbeeld moeten ruilen bij onbeschikbaarheid.

Voor medewerkers die toch met een vaste weekindeling werken, vaak zijn dat de medewerkers met een vast contract, bestaat de mogelijkheid 'voorkeursdiensten' in te voeren. Ook kun je bij het starten van een weekrooster eenvoudig de hele indeling van een vorige week kopieren.