Rooster horeca


"Tafel100" is het nieuwe planningsprogramma voor de Horeca. Ontwikkeld in Maastricht in samenwerking met oud-studenten van de Hoge Hotelschool. Waar we naar op zoek waren was een systeem waarmee we het rooster altijd actueel bij iedereen ter beschikking hebben, ook na 36 ruil-bewegingen, en een systeem waarmee we de beschikbaarheid van de medewerkers kunnen verzamelen zonder eerst 23 mailtjes met proza over de bruiloft van Tante Jo en de communie 'van mijn neefje' door te hoeven ploegen.

Maak je dus nog steeds je rooster op basis van een Excel-sheet en veelvuldige mailcorrespondentie dan ben je met Tafel100 aan het goede adres. Op basis van ervaringen bij onze huidige gebruikers schatten we de tijdwinst op 1 a 2 mandagen per maand, bij een bedrijf met ongeveer 40 medewerkers.

Tafel100 helpt je dus bij het maken van je rooster. Hoe?
  • Door geautomatiseerde communicatie met je medewerkers over het rooster.
  • Door het verzamelen van beschikbaarheid per medewerker in een overzichtelijk schema.
  • Door je handreikingen te geven bij het vullen van je rooster, rekening houdend met moeilijke dagen met weinig beschikbaarheid.
  • Door historie bij te houden waardoor je in de samenstelling van het rooster kopieen kunt maken van soortgelijke weken of dagen in het verleden.